Український політик і ветеран АТО Євген Терехов відгукнувся про ситуацію з евакуйованими через епідемію коронавіруса українцями - стурбовані мешканці Нових Санжар намагалися завадити прибувшим з Китаю співвітчизникам розміститися на карантин у медичному закладі.

Відповідну публікацію Терехов розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Політик розповів, що мав змогу поспілкуватися з лікарями, які теж критично поставилися до ситуації, яка склалася.

"Вони мені кажуть, - а ви звернули увагу, хто прийшов туди на мітинги? Вони настільки заморочились «Коронавірусом», що не хочуть звертати своєї уваги на те, скільки людей у нас цьогоріч померло від грипу", - розповідає про настрої серед медичних працівників Терехов.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Дісталося від члена партії "УКРОП" і неназваним можновладцям: "Політики запустили цей процес «ненависті» і вже не можуть зупинити цей хаос. Це все на руку агрессору, дестабілізація ситуації в країні, якщо так хочете".

"І навіщо тоді нам стояти на передовій, коли ми готові всередині своєї Країни рвати на шмаття один одного?" - запитує ветеран АТО.

Також Терехов провів паралелі між поведінкою українців і росіян: "Сьогодні в Пітері, росіяни побачили китайця біля супермаркету, і взагалі забили його до полусмерті, тільки за те, що він виходець з Китаю, і в чим тоді наша різниця???"

"Жінка з автобусу у віконце показує сердце, показує те — що вона всією душею вдячна за те, що вона вдома, а їй у відповідь середній палець тикають та мати вигукують. Це Людяність?" - підсумував політик.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше озвірілі мітингувальники атакували автобуси з українцями в Санжарах, санаторій обіцяють спалити.

Як повідомляв портал "Знай.ua", легендарний ветеран Євген Терехов став радником Авакова.

Також "Знай.ua" писав, що Наталка Карпа народила від героя АТО Євгена Терехова: новоспечений батько показав радісні кадри.