У телеграм-каналі "Чорний Список" розповсюдили фотографії дитячого десерту з супермаркету, який зацвів, хоча і термін придатності у нього ще не вийшов. Це сталося в місті Жовті Води, бабуся купила онукові шоколадний десерт ТМ "Фанні" в супермаркеті відомої мережі Varus. Термін придатності на упаковці свідчить, що продукт їстівний до 24 лютого, проте, схоже він зацвів раніше часу.

В підписи до фотографій говориться: "Цвіль в дитячому сирку! Бабуся купила онукові шоколадний десерт ТМ «Фанні» в #Varus, а всередині – цвіль. Термін придатності вказаний до 24.02. #ЖелтыеВоды". На фото дійсно видно пляму цвілі, яка вже почала покривати десерт зсередини. Рекомендуємо вам бути пильними при купівлі подібних продуктів і ретельно оглядати упаковку перед вживанням.

Зіпсований десерт, фото Тelegram
Зіпсований десерт, фото Тelegram

Зіпсований десерт, фото Тelegram
Зіпсований десерт, фото Тelegram

Зіпсований десерт, фото Тelegram
Зіпсований десерт, фото Тelegram

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, популярний супермаркет ледь не відправив жінку в лікарню, дивом врятувалася.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українка показала, що бовталося в пакеті соку.

Також портал "Знай.ua" писав, що супермаркет АТБ нагодував покупців ковбасою з "делікатесом".