Все частіше українці стикаються у магазинах з фальшивими акціями, антисанітарією та хамами. І цей раз не став винятком. Так, жінка поскаржилася на відмінність вартості товару, яка вказана в чеку й на самому ціннику. Про це користувач Наталія Власюк повідомила в пабліку "Типова Тополя-Шевченківський район" в соціальній мережі Facebook.

За словами українки, хоч різниця в сумі незначна, але подібне з нею трапляється далеко не вперше.

Вартість товару, Facebook

"Варус Панікахи. Різниця в сумі не значна, але сам факт... І це вже особисто у мене 3 раз", - написала вона.

До того ж, крім відмінності цін в супермаркеті Varus присутня й антисанітарія, про яку Наталя вже повідомляла адміністрації.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Крім відповідних цін там є моменти антисанітарії особливо у відділі випічки( з цього приводу говорила скаргу адміну. Але їм все одно", - уклала вона.

Скріншот, Facebook

Користувачі мережі швидко відреагували на скаргу Наталії.

"В усіх варусах дурять. І прострочення неміряно", "Так спеціально не квапляться змінювати чеки. На акції попит. А опрадаться можна "ой, не встигли замінити" але тоді значить погано працює адміністратор, не контролює", "Це у них постійно. Сьогодні на кварталі теж зважила заморожену смородину по акції, а виявилося акції немає. Варус працює цілодобово, що значить не встигають? Значить нехай пишуть на цінниках так, щоб навіть слабозрячии могли побачити. Я слово акція бачу відмінно, а ось до якого числа діє, потрібно розглядати з ліхтариком", - прокоментували українці.

Коментарі, Facebook

Коментарі, Facebook

Коментарі, Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в одному із запорізьких супермаркетів АТБ покупець знайшов в сир сулугуні шматок гострого скла.

Як повідомляв портал "Знай.ua", улюблені ласощі з популярного супермаркету виявилося з "сюрпризом".

Також "Знай.ua" писав, що в київському супермаркеті в акваріумі знайшли мертву рибу, яка продавалася як жива.