У неділю, 23 лютого, на території України пануватиме активний циклон, який перебуватиме завтра на півночі Скандинавії. Такий прогноз оприлюднила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у facebook.

Прогноз погоди, фото скріншот з facebook

За прогнозом синоптика, циклон зумовлюватиме в неділю складну, "лайливу" погоду в зоні свого впливу. І його атмосферний фронт досягне України, куди принесе опади та посилення вітру.

Прогноз погоди, фото з facebook Карта 1.

Як зауважила Діденко, дощ, місцями з мокрим снігом, пройде 23-го лютого у більшості областей, хіба що наш Південь опиниться під впливом антициклону на ім'я Гюнтер, який стримає вплив циклону в цій частині України, тому тут буде без опадів.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Вітер західного напрямку розкрутиться до штормових поривів, може рвонути до 15-20 м/с і вище, у Карпатах до 30 м/с.

За її словами, температура повітря очікується в межах +3+9 градусів з подальшим зниженням у понеділок до +2+5 градусів. Ось тут вже - особлива увага до прогнозу на понеділок. І ця Yulia так покаже свій характер в Україні 24-го лютого, що Ксантиппа виглядатиме на її фоні милою кучерявою овечкою.

Прогноз погоди, фото з facebook Діденко Карта 2.

Циклон активізується повною мірою у понеділок саме над Україною - значні опади у вигляді мокрого снігу та дощу, сильний, ні, сильнющий, штормовий вітер. Такий, що навіть завтрашній недільний вітер у понеділок згадуватиметься, як легенький вітерець на романтичній прогулянці біля моря. Тобто, може бути із швидкістю 22-28 м/с, а в Карпатах навіть до 40 м/с.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, стихія не дасть розслабитися Харкову 15 лютого, пуховики далеко не ховайте.

Як повідомляв Знай.ua, на Україну насувається циклон, синоптики радять приготуватися до складних погодних умов.

Також Знай.ua писав, що в нашій країні вирішили трохи привести в порядок столичне метро, але мова не про оновлення інтер'єру, обладнання або вагони. Таку зміну навіть не всі оцінять. На 8 станціях зроблять 4G незабаром.