Понеділок, 24 лютого в Україні буде із дуже сильним вітром. До нас йде циклон. Такий прогноз оприлюднила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у facebook.

Прогноз погоди, фото скріншот з facebook

За словами синоптика, поки що через Україну проходить атмосферний фронт циклону, а над Німеччиною вже формується циклон Юлія, який завтра прийде до нас і зумовить й отой дуже сильний вітер, і дощі, і мокрі сніги. Словом, негоду. Циклони на ось цьому свіжому фото позначені буквою Н, у центрах циклонів - низький, точніше, найнижчий атмосферний тиск.

Прогноз погоди, фото з facebook

Штормовий вітер бушуватиме у більшості областей України і досягатиме поривів 15-22, чи й більше, метрів за секунду.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Прогноз погоди, фото з facebook

Вдень у Києві опади слабшатимуть і припинятимуться. Але сильний вітер залишиться впродовж усього дня!!

Цього дня вшановується пам’ять преподобного Прохора Печерського. У народі святого називали Прохір-Зимоох і казали: "До Прохора стара охала: "Ой, студено!", "Прийшов Прохір та Влас (24 лютого): "Невже скоро весна у нас?", "Прохір — на тепло повернув". У народі підмітили, якщо 23, 24, 25 лютого іній на деревах, то слід чекати дощ на Мокія Мокрого (24 травня), а це означає, що все літо буде "мокрим".

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, стихія не дасть розслабитися Харкову 15 лютого, пуховики далеко не ховайте.

Як повідомляв Знай.ua, на Україну насувається циклон, синоптики радять приготуватися до складних погодних умов.

Також Знай.ua писав, що в нашій країні вирішили трохи привести в порядок столичне метро, але мова не про оновлення інтер'єру, обладнання або вагони. Таку зміну навіть не всі оцінять. На 8 станціях зроблять 4G незабаром.