Прогноз від Наталки Діденко

Народний синоптик розповіла, що зараз у нас сильно змінюються циклони. Тобто в понеділок у нас і так був циклон Yulia, який приніс дуже сильний вітер, сніг і дощі. А у вівторок прийде атмосферний фронт від іншого циклону. Він йде до нас з заходу Європи і називається Zehra, зараз його центр над Данією. Але в західній частині України саме внаслідок його атмосферних фронтів очікуються дощі. До речі, вони збираються затронути не тільки захід, але ще і Вінницьку і Житомирську області. Може навіть західні райони Київської області. Але іншим областям хвилювати нічого, погода буде в основному сухою. Поки що Yulia ще тримається одним пальцем за схід України. Тому вночі може політати мокрий сніг, і політати стрімко, так як вітер теж затримається.

До речі про вітер. Він буде ще сильним вночі. Але вдень трохи стихне. Однак будуть моменти вдень, коли на Сході і на Заході він місцями досягне досить сильних поривів – від 15 до 20 м/с. По температурі по Україні синоптик прогнозує від +3 до +9 градусів. Відразу видно, що зима вже закінчується.

Погода в Україні, фото: скріншот Наталка Діденко Facebook
Погода в Україні, фото: скріншот Наталка Діденко Facebook

У столиці навряд чи будуть сильні опади. Вночі ще побуде сильний вітер, який трохи ослабне вдень у вівторок. По температурі в Києві від 0 до +2 градусів вночі і в районі +5 градусів вдень.

У середу ще сильніше потеплішає – від +6 до +14 градусів.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua в Україні понеділок виявився дійсно важким днем. Стихія оскаженіла і наробила лиха по всій країні. В останні дні погода вирішила помститися за теплу зиму, таких жахів ви давно не бачили.

Також Знай.ua писав, відомий письменник і режисер розповів, коли потрібно насправді відзначати День жінки з якими традиціями він пов'язаний. І ні, це не 8 березня, навіть не сподівайтеся.

Нагадаємо, телеканал «Интер» втратив всякий сором і запустив в ефір програми, присвячені 23 лютому як Дню захисника Вітчизни, підняв таким чином скандал і ще раз показав свій проросійський напрям.