Національний перевізник "Укрзалізниця" попередив українців про затримку потягів №49 Київ - Трускавець, №602 Львів - Солотвино, №81 Ужгород - Київ, №29 Ужгород - Київ, №141 Бахмут - Львів, а також декількох приміських потягів.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби на сайті компанії.

Наголошується, що у зв'язку зі шквальним і сильним вітром на території обслуговування регіональної філії "Львівська залізниця" зафіксовано падіння дерев на рейки і нависання гілок на лініях електропередач.

Інтерсіті з Києва, фото: Укрзалізниця
Інтерсіті з Києва, фото: Укрзалізниця

Це завадило роботі залізничної інфраструктури та обладнання на станції Ходорів і на наступних ділянках: Львів - Сапіжанка; Оброшино - Щирець; Любінь Великий - Комарно; Яблунька - Соколики - Сянки; Рожнятів - Долина; Глибочок Великий - Озерна; Озерна - Зборів.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українські студенти поскаржилися, що не можуть купити квитки на потяг зі знижкою. Проблеми виникають під час оформлення квитків онлайн.

Як повідомляв портал Знай.uа, "Укрзалізниця" прокоментувала нещасний випадок, коли на жінку впала верхня полиця з чоловіком, через що вона отримала перелом грудного хребця.

Також портал Знай.uа писав, що в потязі "Київ-Москва", де перебувала китаянка з підозрою на коронавірус, перебували 13 українців.