З'явилася інформація, що у Харкові співробітники правоохоронних органів викрили діяльність злодія-невдахи. Однак, все ж деякі темні справи чоловікові вдалося здійснити. Так, в одному з супермаркетів, де чоловік вкрав продукцію, добрі охоронці відпустили його, але в один прекрасний момент фарт закінчився.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ.

Супермаркет "АТБ", фото: YouTube
Супермаркет "АТБ", фото: YouTube

За інформацією журналістів, чоловік регулярно ходив до супермаркетів й крав пральні порошки. Так, злодій вирішив випробувати долю в магазині "АТБ", де вкрав дві пачки прального порошку по чотири кіло кожна, загальною вартістю близько 400 гривень і покинув будівлю. Пізніше охоронці вирахували його за записами відеокамери.

Поліція, фото: delo.ua
Поліція, фото: delo.ua

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Пригоди чоловіка закінчилися в супермаркеті "Рост Киевский" на вул. Шевченка. Через пару тижнів він попрямував туди на промисел і спробував вкрасти кілограмову пачку прального порошку і упаковку гелю для прання в капсулах загальною вартістю 716 гривень.

Зухвалий громадянин навіть не став ховати товар – виносив з торгового залу, тримаючи порошки в руках. Йому навіть вдалося пройти повз каси і проникнути крізь протикрадіжні ворота. Охоронці спіймали злочинця фактично на вулиці. У суді свою вину визнав не відразу. Київський районний суд Харкова відправив злодія-рецидивіста на 2 роки і 6 місяців до в'язниці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українка придбала в супермаркеті Varus разом з делікатесом "начинку" з людини, гидко дивитися.

Як повідомляв Знай.uа покупці придбали в АТБ звичайні продукти і ледь не поплатилися життям.

Знай.uа писав, улюблені ласощі з популярного супермаркету виявилося з "сюрпризом", ось чим годують наших дітей.