25 лютого в Україні суттєво погіршилася погода. Крім північних областей, оголошено штормове попередження. Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій. Про це йдеться у повідомленні Укргідрометцентру. Як зазначається, пориви вітру досягнуть аж 15-20 м/с.

Погода в Україні, фото: pixabay
Погода в Україні, фото: pixabay

"За повідомленням Укргідрометцентру, 25 лютого в Україні, крім північних областей, пориви вітру 15-20 м/с (І рівень небезпеки, жовтий)", - йдеться в повідомленні.

У прес-службі "Укравтодору" попередили, що станом на 6 ранку місцями невеликий сніг у Закарпатській та Львівській, сніг з дощем у Черкаській і Луганській, дощі у Волинській, Запорізькій та Донецькій областях, на решті території без опадів.

Через негоду покриття на дорогах державного значення в більшості областей мокре, у Закарпатській області місцями засніжене, в Хмельницькій і Київській областях місцями ожеледиця.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Погода в Україні, фото: Укргідрометцентра скріншот
Погода в Україні, фото: Укргідрометцентра скріншот

Через активний несамовитий циклон, що оповив всю Україну, подекуди випало до 10 см. У північних і північно-східних областях, на дорогах державного значення виконуються роботи з очищення покриття від снігу, проводиться обробка протиожеледними матеріалами.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, стихія не дасть розслабитися Харкову 15 лютого, пуховики далеко не ховайте.

Як повідомляв Знай.ua, на Україну насувається циклон, синоптики радять приготуватися до складних погодних умов.

Також Знай.ua писав, що в нашій країні вирішили трохи привести в порядок столичне метро, але мова не про оновлення інтер'єру, обладнання або вагони. Таку зміну навіть не всі оцінять. На 8 станціях зроблять 4G незабаром.