Що це за свято

Цей день придумали італійці, вперше відсвяткували його ще в 2007 році. Подумайте, як часто ви дивитесь на світ навколо вас, як часто ви спілкуєтеся з друзями, близькими, коханими? Як давно ви захоплювалися чимось звичайним? Напевно вам знадобиться час, щоб згадати. Зараз багато людей живуть в дикому ритмі, коли робота займає мінімум 8 годин усього дня, і це найчастіше це світлий час доби, плюс ще треба дістатися на роботу і з неї додому. Додайте до цього елементарні прийоми їжі, приготування їжі, особистої гігієни та інші прості щоденні справи і часу зовсім не залишається. А якщо і вдається викроїти пару годин, то сил не завжди вистачає. За всім цим люди не помічають всю красу світу, забувають про приємні і звичайні дрібниці, не встигають навіть спілкуватися. Тому сьогоднішній день закликає людей всього світу зупинитися, перестати поспішати, почати радіти, почати бачити, почати спілкуватися. Привітайте близьких, друзів, рідних, нагадайте їм, як має почуватися людина насправді.

Свята 26 лютого, фото: pixabay
Свята 26 лютого, фото: pixabay

Листівки і поздоровлення

С днем медлительности!

Никуда не торопись,

Наслаждайся каждым днем,

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Ведь одна у тебя жизнь!

Счастья тебе и любви,

Ярких дней погожих,

Чтоб уметь тоску и злость

В себе уничтожить.

Потом медленно и чинно

По судьбе своей шагать,

Крепко за руки удачу

И любовь всегда держать!

Свята 26 лютого, фото: pixabay
Свята 26 лютого, фото: pixabay

В день медлительности ты

Никуда не торопись,

Смаковать тебе желаю

Тебе твою жизнь!

Сколько б не было делишек,

Ты не напрягайся,

Делать медленно их все

Ты нынче старайся!

Но смотри, не перепутай

Медлительность с ленью.

Я к труду тебе желаю

Постоянного стремленья!

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua в Україні почала поширюватися нова група смерті, як раніше був Синій кит. Суїцидальна гра родом з Росії вже полює на життя підлітків. Кураторів дуже складно відстежити.

Також Знай.ua писав, Нафтогаз порадував українців хорошими новинами, стало відомо, скільки будемо платити за газ за лютий. Також прес-служба розповіла, чому тепер ціна буде такою.

Нагадаємо, глобальне потепління вже зачіпає весь світ, але скоро візьметься і за Україну. Деякі міста можуть зовсім піти під воду. Стало відомо, кому варто вже починати будувати ковчег для цього «біблійного потопу».