Дитячий лікар і телеведучий Євген Комаровський попередив українських батьків про те, що в підлітковому середовищі з'явилася небезпечна гра, яка може закінчитися серйозними травмами.

Цю згубну гру підлітки називають по-різному: "Підсікання", "Давай пострибаємо" тощо. Комаровський закликає бути особливо обережними та уважними до своїх дітей, а також провести роз'яснювальну роботу з ними.

Доктор Комаровський, скрін з відео
Доктор Комаровський, скрін з відео

"Зараз з'явилася саме в підлітковому середовищі досить бентежна, м'яко кажучи, гра, яка закінчується розбитими головами", - застерігає Комаровський. Євген Комаровський

Слід зауважити, що така гра не є безневинною, оскільки може спричинити дуже серйозні травми. Масштаби небезпеки такі, що про численних постраждалих по всьому світу почали писати світові видання. Учасники таких ігор стверджують, що вдарятися потилицею об підлогу це надто боляче і небезпечно, щоб бути смішним.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше