У середу, 26 грудня, вранці український військовослужбовець, який брав участь в Операції об'єднаних сил, підірвався на невідомому вибуховий пристрій. Про це повідомила прес-служба Міноборони.

Військовий загинув від отриманих травм на місці.

"Сьогодні вранці в результаті підриву на невстановленому вибуховий пристрій загинув військовослужбовець збройних сил", - йдеться в повідомленні.

Раніше Українські військові відзвітували щодо того, скільки разів 21 лютого російські окупанти обстріляли українські позиції і розповіли, скільки захисників України в результаті цього постраждали. Відповідна інформація з'явилася на офіційній Facebook-сторінці операції Об'єднаних сил.

Отже, бойовики 13 разів порушили режим припинення вогню. 7 раз обстріляли військових оперативно-тактичного угруповання "СХІД".

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще
  • поблизу Красногорівки;
  • поруч з Павлополем;
  • двічі неподалік Лебединського;
  • в районі населеного пункту Новотроїцьке;
  • поблизу Пісок;
  • неподалік Мар'їнки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "акційні квитки на концерт Кобзона" отримали півсотні окупантів.

Як повідомляв Знай. ua, на Донбасі бойовики застосували заборонені "подарунки" Путіна, є жертви.

Також Знай. ua писав, що найманці Путіна нахабно прорвалися через ВСУ, як виглядає Донбас після штурму бойовиків.