протести в Нових Санжарах
протести в Нових Санжарах

З'ясувалося, хто закидав камінням евакуйованих у Санжарах

У мережі з'явилося відео з протестів у Нових Санжарах на Полтавщині, куди привезли евакуйованих з китайського Уханя. На кадрах можна помітити, хто і як кидав каміння в автобуси з українцями та іноземцями. Через страх заразитися коронавірусом місцеві жителі почали виходити на вулиці міста. Відповідний ролик розмістив Telegram-канал журналіста Андрія Павловського.

Школа, фото: YouTube
Школа, фото: YouTube

Українські школи кинулися скуповувати маски для дітей в аптеках, але їх там вже немає

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Гендиректор Директорату громадського здоров'я українського МОЗ Андрій Скіпальський заявив, що відомство займається вирішенням питання дефіциту хірургічних масок в Україні. За його словами, на ринку зафіксовано певний дефіцит цього товару.

У Раді, фото facebook "Слуга народу"
У Раді, фото facebook "Слуга народу"

Виявилося партії "Слуга народу" не існує, до чого дійшла їх діджиталізація

Пропрезидентська партія "Слуга народу" є віртуальною політичною силою, в роботі якої можлива тотальна тінізація. До такого висновку дійшли експерти Комітету виборців України (КВУ), проаналізувавши фінзвіт партії за четвертий квартал (жовтень-грудень 2019 року. За вказаний часовий період "слуги" витратили на партдіяльність 479 млн. грн. Однак з них жодної гривні на заробітну плату.

черга до обмінника, фото gettyimages
черга до обмінника, фото gettyimages

Українцям пообіцяли каси без черг буквально скрізь, але не для всіх

У середу, 27 лютого, стало відомо, що український уряд схвалив зміни до закону "Про основи соціальної захищеності людей з інвалідністю в Україні" і направив його до Верховної Ради. Про це йдеться в повідомленні прем'єр-міністра Олексія Гончарука в Telegram-каналі.

скріншот з відео пограбування "Нової пошти"
скріншот з відео пограбування "Нової пошти"

Озброєний до зубів чоловік у військовій формі напав на відділення "Нової Пошти" з'явилося відео

У Києві на вулиці Ярослава Гашека, 8а сталася надзвичайна ситуація. Під час робочої зміни відділення чоловік зайшов в "Нову пошту", дістав пістолет і вимагав віддати усю касу. Йому віддали всі кошти, і таким чином він виніс близько десяти тисяч гривень. Він був одягнений у камуфляжну форму і з марлевою маскою на обличчі. Поліція шукає злочинця.