Безробітні українці отримають від держави майже 90 тисяч, хто стане щасливчиком

Державна служба зайнятості, роботу якої координує Мінекономіки, реалізує ряд активних програм сприяння зайнятості населення. Про це зазначили в прес-службі міністерства розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України.

Безробітній, фото з вільних джерел
Безробітній, фото з вільних джерел

"Мінекономіки працює над тим, щоб українці мали гідну зарплату і офіційну роботу/приватний бізнес. Для цього робиться чимало: аудит і детінізація ринку праці, оновлення трудового законодавства, навчання і підвищення кваліфікації. У планах створити додатково 1 млн робочих місць за 5 років. Державна служба зайнятості, роботу якої координує Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства, реалізує ряд активних програм сприяння зайнятості населення", - пише прес-служба.

Нову пошту звинуватили в дивних маніпуляціях з посилками, компенсації не чекайте

Українська компанія "Нова пошта" потрапила у скандал через зіпсованої посилки. Мешканка Києва поскаржилася на сервіс доставки, торкнувшись питання компенсації у разі пошкодження посилки кур'єром.

додаток Нової пошти, фото facebook.com/nova.poshta.official
додаток Нової пошти, фото facebook.com/nova.poshta.official

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Але найцікавіше, що співробітники "Нової пошти" відмовилися відшкодовувати компенсацію Світлані за пошкоджений товар, навіть після того, як вона заповнила бланк претензії. Про ситуацію дівчина розповіла в Facebook-спільноті "Новобіличі".

"Голос" показав, як планує повернути Донбас за 20-30 млрд гривень

"Голос" надав свою концепцію, яка вже обурила "Слуг народу", про це повідомляє в телеграмі канал PavlovskyNEWS.

"План «Голоси» висміяв «Слуга народу» Максим Бужанський. Політик вважає, що в ньому абсолютно не враховується можлива реакція Кремля, якщо ідею почнуть реалізовувати. «Креаклы виходять з того, що, дізнавшись, що у Вакарчука є план, Росія мовчки збирає манатки і йде», - вважає політик", - сказано в повідомленні.

Ляшко розповів, коли буде введено карантин в Україні за коронавіруса

Коронавірус настає, від страху перед загрозою людей охоплює паніка. Виникає безліч питань: чи готова Україна дати відсіч коронавірус, як захистити себе, буде оголошений карантин і коли.

Коронавірус, скріншот з відео
Коронавірус, скріншот з відео

"Щодо карантину. МОЗ на цьому тижні за рішенням оперативного штабу Міністеррства охорони здоров'я віднесло короновірусну хворобу до особливо небезпечних інфекційних хвороб. Це дає нам підстави при реєстрації випадків а також при поширенні даної хвороби на території нашої країни оголосити карантин. Оголошення карантину може ізолювати певний населений пункт, заборонити в'їзд і виїзд. Це рішення приймається Кабінетом Міністрів України за поданням головного державного санітарного лікаря України", - сказав Ляшко.

На Україну насувається потужний шторм

Відомий український синоптик Наталка Діденко поділилася свіжим прогнозом погоди на п'ятницю, 28 лютого, і попередила українців, де "розгуляється" страшний циклон.

Шторм в Криму, кадр з відео
Шторм в Криму, кадр з відео

Отже, за її словами, українцям в п'ятницю варто бути вкрай обережними і тепло одягатися, адже потужний циклон накриє Лівобережну Україну і наробить чимало бід.