Стало відомо, що в поїзді на пасажирку впала верхня полиця, в результаті чого вона отримала перелом грудного відділення хребта. У державній компанії "Укрзалізниця" стверджують, що всі полиці справні та звинувачує в інциденті пасажира, який погано закріпив верхню полицю. Про це повідомляє пресслужба "Укрзалізниці".

Так, 13 лютого жителька Полог їхала в поїзді "Київ-Бердянськ". Приблизно через 20 хвилин після відправлення на жінку впала верхня полиця з пасажиром. В результаті у жінки перелом хребта та їй належить тривале лікування. У компанії "Укрзалізниця" вважають, що це сталося через те, що пасажир верхньої полиці закріпив її неналежним чином.

Перед самою відправкою поїзда провідники закріпили полиці та всі вони були справні. Після візуального огляду на кронштейнах не виявили ніяких пошкоджень. На доказ цього у відомстві оприлюднили знімки.

Полку в поїзді УЗ, Укрзалізниця

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Полку в поїзді УЗ, Укрзалізниця

Слід зазначити, що жінці видали акт про нещасний випадок, і вона може отримати страховку. В УЗ проводять службове розслідування даного інциденту.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що студенти почали скаржитися, що не можуть купити квитки на поїзд зі знижкою.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Києві свідки зняли на відео, як підлітки чіпляються за електричку і катаються на ній.

Також "Знай.ua" писав, що Укрзалізниця затримує поїзда після масових НС на шляхах.