З 2 до 6 березня, погода в Україні буде переважно похмурою, також синоптики прогнозують впродовж цих днів опади у вигляді дощу та попереджають про посилення швидкості вітру. Максимальна температура повітря становитиме 13° тепла.

У Києві сонце в цей день буде рідко з'являтися з-за хмар. Вдень очікується дощ, який до вечора може посилитися.

На Sinoptik.ua прогнозують у понеділок, 2-го березня, буде похмуро, вранці очікується сильний дощ, який продовжуватиметься до пізнього вечора. Також синоптики попереджають про посилення швидкостівітру до 15-24 м/с. Температура повітря у цей день буде від +5° до +9°.

Погода, фото скріншот з Sinoptik.ua

У вівторок, 3-го березня, хмарна погода буде впродовж дня, натомість, опадів синоптики не прогнозують. Температура повітря від +5°до +13° +3°. Вітер у цей день вдень буде південно-східний до 4,1 м/с.

Популярні новини зараз
"Вони для мене - сцикуни": прикордонник, так ненавидить "ухилянтів", що купив собі квартиру та будинок Головне за 21 вересня: українців не пустять до Європи, Ощадбанк візьме більше грошей, а з ВЛК не треба поспішати Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

У середу, 4-го березня, йтиме дрібний дощ та не припиниться до самого вечора. Температура повітря від 5° до 8° тепла. Вітер вдень північний до 3,1 м/с.

Погода у Львові в четвер, 5-го березня, буде похмурою та дощовою. Вранці та ввечері прогнозують +3°, вдень максимальна температура повітря +5°. Вітер вдень буде північний до 3,4 м/с.

Погода, фото youtube
Погода, фото youtube

У п'ятницю, 6-го березня, у Львові впродовж дня буде триматися хмарна погода, йтиме дощ, який ближче до вечора повинен послабшати. Прогнозують прохолоднішу погоду, температура повітря знизиться до 1° - 2° тепла. Вітер північно-західний до 4,7 м/с.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, цієї неділі православні християни відзначають свято Прощену неділю. Українцям розповіли, як правильно підготуватися до такого свята і як правильно просити прощення за свої гріхи.

Як повідомляв портал "Знай.ua", роздягайтесь, буде гаряче: глобальне потепління у найближчі 5 років покаже людству справжні аномалії

Також "Знай.ua" писав, кліматологи стривожили прогнозом на 5 років - чекаємо на шторми, цунамі та лісові пожежі.