Українка поділилася своїм гірким досвідом і зізналась, як її кинули під час працевлаштування у Польщі. Про це вона написала у найпопулярнішому пабліку заробітчан "Чорний список роботодавців та перевізників Польщі" у facebook.

За її словами, обіцяють прекрасну роботу, гарантують високу заробітну плату і ідеальні умови проживання. І навіть заміну роботи у разі потреби.

Скріншот з Фейсбук

"В кінцевому підсумку приїжджаємо на роботу: робота не для жінок, кури дуже важкі. Я потягнула сильно руки, контейнери високі. Умови проживання просто жахливі але терпимі, а ось контингент проживаючих алкашів просто вражає. Робота: оплата не погодинна, на доїзд на роботу займає в середньому півтори - дві години в одну сторону, іноді потрібно їхати в сусідню країну Голандію 240 км десь так...", - каже заробітчанка.

Робота в Польщі, скріншот з Фейсбук

Робота в Польщі, скріншот з Фейсбук

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Робота в Польщі, скріншот з Фейсбук

Жінка скаржиться, що не оплачують за витрачений час. Графік не нормований. Їхали на лови курей, туди і приїхали. Умови які були вказані в вакансії, виявилися зовсім іншими. Житло було сказано 200-250€ по приїзду нам відразу оголосили 290€ і не обговорюється. З/п не по часово, а платять за машину: тобто є замовлення, потрібно 2 фури курей.

"Їдеш 2 години в середньому, це колона 6 осіб, на один контейнер стає по дві людини і кидаєш цих курей у ці контейнери за одну машину тобі платять 10€ + машина запізнюється ти її чекаєш, це знову твій час за яке не хто не оплачує. Підсумок: їдеш 2 години в одну сторону, кидаєш 2 фури курей, їдеш назад 2 години, і ти заробляєш 20€ за день. Зателефонували ми Людмилі, яка надала нам цю вакансію за 300€. Розповіли їй усе, попросили щоб вона надала нам іншу вакансію, так як вона казала, що надасть нам, якщо щось піде не так, вона скинула нам кілька вакансії, за які попросила доплатити", - пригадує заробітчанка.

Робота в Польщі, скріншот з Фейсбук

Робота в Польщі, скріншот з Фейсбук

Коли посередниця дізналась, що грошей у них немає, Карпук Людмила Володимирівна їх просто заблокувала, значок групи в Вайбер вона змінила. І ще розповіла, що доводилось жити із вічно бухаючими литовцями, фото яких вона встигла зробити з-під поли.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, пост заробітчанина, який не хоче платити податки, підірвав мережу.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський хоче зробити зарплати, як у Польщі.

Також Знай. ua писав, що українцям пояснили, як буде виглядати 4-денний робочий день.