Серед тисяч звернень українців до Президента, розміщених на сайті Офіційного інтернет-представництва Президента України, 2 березня з'явилася цікава електронна петиція. Присвячена вона не збільшенню зарплат чи заходам щодо попередження розповсюдження коронавірусу, як більшість розміщених впродовж останніх кількох тижнів, а увічненню пам'яті відомого українського співака. Мова йде про легендарного соліста гурту "Скрябін", що трагічно загинув у 2015 році.

Кузьма Скрябін, Facebook
Кузьма Скрябін, Facebook

Внести портрет Андрія Кузьменка на одну з грошових банкнот пропонує українець Роман Серган. Відповідне звернення оприлюднене в електронній петиції № 22/087862.

Аби даний електронний документ потрапив на розгляд, безпосередньо, до Володимира Зеленського, петиція має набрати щонайменше 25 тисяч голосів. І, незважаючи, на те, що звернення тільки-то з'явилося на офіційному сайті, люди вже відгукнулися і почали голосувати.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Віддати свій голос за дану пропозицію кожен охочий зможе ще впродовж 90 днів.

Тож чи дійде дана петиція до столу Президента, читайте на порталі Знай.ua.