У Вінниці відвідувачі боулінг-клубу замовили в кафе піцу, але отримали її з неприємним сюрпризом, який зіпсував не лише апетит, а й весь настрій. Про неприємний інцидент повідомили в телеграм-каналі "Народний ревізор", а також опублікували фото зіпсованої страви.

"Хотіли поїсти піци, а дізналися, що піцейоло – брюнетка. Типовий неприємний інцидент в місці, де багато народу і стежити за чистотою і акуратністю ніколи. Після того, як запропонували офіціантові такий шматочок піци, її не включили в рахунок, але настрій було зіпсовано. #Вінниця, боулінг "Гаманець", - йдеться у підписі до фотографії шматка піци з довгим темним волоссям.

Піца з "сюрпризом", фото - телеграм-канал "Народний ревізор"
Піца з "сюрпризом", фото - телеграм-канал "Народний ревізор"

До речі, раніше ми розповідали, як бабуся купила онукові десерт з "сюрпризом" від торгової марки "Фанні". Це сталося в місті Жовті Води, бабуся купила онукові шоколадний десерт ТМ "Фанні" в супермаркеті відомої мережі Varus. Термін придатності на упаковці свідчив, що продукт їстівний, однак, схоже він зацвів раніше часу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, популярний супермаркет ледь не відправив жінку в лікарню, дивом врятувалася.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українка показала, що бовталося в пакеті соку.

Також портал "Знай.ua" писав, що супермаркет АТБ нагодував покупців ковбасою з "делікатесом".