Український телеграм-канал "Народний ревізор" опублікував повідомлення про мешканку столиці, яка готується подавати до суду на модний спортивний клуб "Малібу", що на вулиці Пожарського, 8 у Києві. Виявилося, що дівчина купила не тільки абонемент, але і 10 занять з тренером, які не встигла відвідати жодного разу.

"Адміністрація говорить, що в базі її імені взагалі немає, відповідно вже другий місяць нічого з'ясувати не можуть постійно годують "завтраками". Кажуть, що з начальством зв'язатися не можуть. На прохання повернути гроші говорять, що в базі даних немає і поки не знайдуть, відшкодовувати нічого не будуть. #Київ, "Малібу" на Пожарського, 8", - йдеться в повідомленні телеграм-каналу. Очевидно, дівчина, яка хотіла стати клієнткою цього клубу, вирішила не спускати все на гальма і не втрачати свої гроші – вона зібралася судитися з клубом. Швидше за все, незалежно від результату цієї ситуації, ходити в цей клуб вона не буде.

Спортивний клуб "Малібу", фото - "Народний ревізор"
Спортивний клуб "Малібу", фото - "Народний ревізор"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, популярний супермаркет ледь не відправив жінку в лікарню, дивом врятувалася.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українка показала, що бовталося в пакеті соку.

Також портал "Знай.ua" писав, що супермаркет АТБ нагодував покупців ковбасою з "делікатесом".