Прикордонники не пустили в Україну росіянина, який є членом путінської партії "Єдина Росія" і отримав медаль "За повернення Криму". Путінський прихвостень прибув в аеропорт "Київ" (Жуляни) з Мінська (Білорусь) 9 березня. Про це стало відомо із інформації прес-служби Держприкордонслужби.

прикордонники, скріншот з відео
прикордонники, скріншот з відео

Росіянин розповів, що в Україну прибув в особистих цілях, а також провести переговори з видобутку граніту. За його словами він є гендиректором одного зі ливарно-механічних заводів в РФ.

Аеропорт Львів, фото: YouTube
Аеропорт Львів, фото: YouTube

"Проте в ході додаткової перевірки прикордонники встановили, що дана особа є членом політичної партії "Єдина Росія", представником громадської ради при ГУ МВС РФ р. Ногінськ, має відзнаки від Президента і Держдуми РФ, Московської обласної думи, МЗС і силових структур, зокрема медаль "За повернення Криму", – йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

В результаті росіянину відмовили у пропуску через кордон і заборонили в'їзд в Україну терміном на 3 роки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Путін обламав Зеленського і всіх українців всього одним відповіддю.

Як повідомляв Знай. ua, Путін несподівано натякнув на власну відставку.

Також Знай. ua писав, що Зеленський анонсував повалення Путіна з поста президента Росії.