12 березня на Донбас у район Зайцево окупанти завезли російських снайперів, які нібито мають там "складати іспити". В цей же день був поранений один український військовий. Про це повідомляє штаб Операції Об'єднаних сил в Facebook.

Бойовики порушили всі можливі домовленості і обстріляли підрозділи ЗСУ біля населеного пункту Водяне. Ворог вів обстріл з протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Крім того, зафіксовано роботу снайперів-"студентів" у районі Зайцево.

українські військові
українські військові

"За підтвердженими даними, напередодні з Росії на цю ділянку фронту прибули російські снайпери, які приїхали на українську землю для здачі іспитів. Окупанти прицільним пострілом поранили одного нашого захисника. Пораненому воїну негайно надали медичну допомогу. Такі злочинні дії не залишилися без відповіді. Українські військові, використовуючи дозволене озброєння, знищили вогневі точки противника. Втрати ворога уточнюються", – йдеться у повідомленні.

#ООС #Операція_ОС Сьогодні, вкотре порушивши всі можливі домовленості, російські окупанти обстріляли підрозділи...

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще
Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Donderdag 12 maart 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, бойовики відкрили прицільний вогонь біля лінії розведення сил на Донбасі, дані ООС.

Як повідомляв портал Знай.uа, бойовики обстріляли житлові квартали і школи на Донбасі.

Також портал Знай.uа писав, що українські захисники відповіли на обстріл російським окупантам.