З окупованого путінськими бойовиками Донбасу прийшли дуже тривожні новини. Так, донецькі терористи з ПТРК обстріляли вантажівку українських військових. Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-центру ООС.

Публікація прес-центру ООС, Facebook

На Донбасі путінські бойовики з ПТРК обстріляли вантажівку українських військових. В результаті обстрілу 1 військовослужбовець загинув, 2 - поранено, 1 - отримав бойову поразку.

"8 березня, російські окупанти обстріляли з протитанкового ракетного комплексу вантажний автомобіль одного з підрозділів Об’єднаних сил, який рухався до позицій українських військовослужбовців. Внаслідок влучання протитанкової керованої ракети один військовослужбовець Об’єднаних сил загинув, ще двоє отримали поранення та один – бойове ураження. Крім того, під час ворожих обстрілів українських позицій три наших захисники отримали поранення. Підрозділи Об’єднаних сил прицільними вогневими ударами дали адекватну відповідь противнику. Втрати ворога уточнюються", - йдеться у повідомленні.

Військовий на ООС, скріншот з YouTube
Військовий на ООС, скріншот з YouTube

Популярні новини зараз
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Підрозділи ОС прицільним вогнем дали адекватну відповідь.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у США планують допомогти Україні прогнати "руський мір" з Донбасу — Путіну кінець.

Як повідомляв Знай.uа під вікнами Верховної Ради зібралися військовослужбовці, що задумала українська влада.

Знай.uа писав, найманці Путіна пішли в наступ і забрали життя захисника Донбасу, ридає уся Україна.