Колишній генерал податкової поліції, блогер і політичний оглядач Юрій Атаманюк порівняв реакцію українського уряду на падіння економіки під час пандемії коронавіруса з країнами світу.

Зараз США, Китай, Великобританія та інші держави роблять усе можливе для збереження малого та середнього бізнесу. У той же час Україна не поспішає брати з них приклад. Своєю думкою Атаманюк поділився в Telegram-каналі.

"Як уряди світу підтримують малий та середній бізнес:

1) У зв'язку з коронавірусом Трамп запропонував зменшити до 0% їх payroll tax (типу внесків на соцстрахування та медицину, по 6,2 % +1,45% з працівників і стільки ж з роботодавців, в загальній складності 15,3%).

2) В Данії дадуть відстрочку платникам по сплаті ПДВ через коронавірус, щоб пом'якшити удар.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

3) Австралія збирається прийняти пакет заходів, спрямований на порятунок бізнесу від наслідків коронавіруса у вигляді податкових пільг для інвестицій, підтримки малого і середнього бізнесу та пільг для пенсіонерів.

4) Китай вводить податкові пільги для захисту економіки від коронавіруса.

5) Великобританія планує податкові пільги для чутливих верств населення і дешеві кредити для малого бізнесу, і навіть розглядає можливість зниження ПДВ, як відповідь коронавірусу.

6) Італія запровадить податкові пільги для бізнесу, щоб допомогти подолати наслідки епідемії.

Коронавірусу всього два місяці, моментальна реакція урядів. Уряд України! Аууу..."

скріншот з Telegram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що канадський уряд виділить 1 млрд канадських доларів на боротьбу з коронавірусом в країні.

Як повідомляв портал Знай.uа, Том Хенкс з дружиною Ритою Вілсон заразилися коронавірусом.

Також портал Знай.uа писав, що Кріштіану Роналду ізолювали через коронавірус.