Кабінет міністрів України доручив Антимонопольному комітету України перевірити продавців медичних масок на факт спекуляції цими виробами в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції.

Про це розповів у програмі "Право на владу" на телеканалі "1+1" заступник міністра охорони здоров'я Віктор Ляшко.

"Зараз є доручення прем'єр-міністра антимонопольному комітету перевірити всі ціни, які є на ринку як на засоби індивідуального захисту, так і на інші речі, які використовуються в протидії захворюванню коронавірусною інфекцією", — заявив заступник міністра.

Коронавірус
Коронавірус, Фото Tumisu з сайту Pixabay

Також Ляшко сказав, що уряд вже проводив нараду щодо спекуляції цінами на медичні вироби, які мають безпосереднє відношення до профілактики коронавірусу. У першу чергу це медичні маски.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

При цьому варто зазначити, що Всесвітня організація охорони здоров'я звертає увагу, що маски не є доведеним способом захисту від отримання коронавірусної інфекції.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у захисника Ювентуса виявлено коронавірус.

Як повідомляв портал "Знай.ua", коронавірус посадив "на карантин" навіть Бога, на храми і церкви в Києві почепили замки.

Також "Знай.ua" писав, киянка винайшла "залізний" спосіб заробітку на коронавірусі, і це не інтим.