В одному з супермаркетів української столиці покупці натрапили на вельми тривожну картину. Так, у відомій українській мережі супермаркетів "Сільпо" працівники київського магазину переплутали продуктовий прилавок зі стійкою для взуття.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Чорний список".

Київський "Сільпо", фото: Telegram-канал "Чорний список"
Київський "Сільпо", фото: Telegram-канал "Чорний список"

"Безпрецедентні санітарні заходи Сільпо в торговому центрі "Сільвер Бриз". Брудними черевиками по відкритим прилавкам з молочною продукцією.", - підписали публікацію автори.

Так, на фото можна побачити, що жіночі ноги в брудному взутті були поміщені на стійку холодильника з молочною продукцією. Картина справді не з приємних, і навіть незважаючи на паніку навколо коронавірусної інфекції, яка поширюється світом, співробітники магазину продовжують не дотримуватися чистоти і порядку.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Варто нагадати, що на ринку в китайському Ухані, який називають джерелом covid-19, все і почалося з варварського недотримання санітарних норм.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Сільпо заполонили волохаті грибочки, куштуйте просто з прилавка - фото.

Як повідомляв Знай.uа в Сільпо українців годують булочками з "уявним" м'ясом, фото.

Знай.uа писав, львів'яни в масках взяли штурмом супермаркети і розмели все - кадри коронавірусного переполоху.