Вся Україна з нетерпінням чекає завершення коронавірусного карантину. Однак, згідно з даними телеграм-каналу "Темник", 3 квітня карантин буде продовжено, ще 2-3 тижні доведеться посидіти вдома. Адміністрація каналу посилається на РНБО, який нібито готує відповідні заходи.

За даними "Темника", пік епідемії ще не пройдено. Найімовірніше, масові підозри на коронавірус в Україні почнуться в кінці березня. Нагадаємо, що за останні дні з охопленої пандемією Європи повернулися десятки тисяч людей, і вони продовжують прибувати.

"Закликаємо не панікувати і не нервувати. Потрібно дивитися на інші країни і приймати превентивні та підготовчі заходи. Іншого шляху немає.", - написало інтернет-видання.

На карантині слід приймати всі можливі заходи по зміцненню імунітету і щоб уникнути зараження небезпечною інфекцією. Так, забороняється перебувати в людних місцях, виходити з дому без маски і без особливої потреби, слід частіше мити руки і використовувати антисептик, мінімізувати контакти з людьми.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Нагадаємо, таксисти в Харкові заламали дикі ціни, городяни оніміли від нахабства, - "бажаємо удачі в метро".

Як повідомляв Знай.uа, львів'ян залишили без зарплат в розпал карантину - ні грошей, ні гречки.

Знай.uа писав, Комаровський дав цінні поради батькам на час коронавіруса - прогулянки, безпека та імунітет.