По всій Україні оголошено карантин. Припинено міжміське сполучення, скасовуються масові заходи, заборонені збори більше 10 чоловік в одному місці. Однак коронавірус-коронавірусом, але не скасовувати ж плани, особливо якщо це головна подія в житті! Саме так і вчинила київська пара молодят, які зіграли весілля, незважаючи на карантин.

Як же молодята викрутилися з ситуації з карантином? Рішення було логічним і оригінальним одночасно. Вони прийшли на церемонію одруження в медичних масках. Правда, довелося обійтися без традиційного “можете поцілувати наречену”. Запобіжні заходи – вони такі.

Джерело фото - Київ Сьогодні

Фото весілля в масках справило враження на соціальні мережі. Люди розділилися на два табори. Одні милуються і схвалюють вибір молодят, інші ж вважають, що весілля під час коронавіруса – відвертий перебір, і ніякі маски не убезпечать. Крім того, деякі незадоволені юзери зазначили, що це поганий приклад для інших під час епідемії. Проте чи є сенс робити якісь висновки? Мабуть, варто просто порадіти за молодят, побажати їм щасливого, довгого життя, і, звичайно ж, міцного здоров'я.


Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще