По всій Україні оголошено карантин. Припинено міжміське сполучення, скасовуються масові заходи, заборонені збори більше 10 чоловік в одному місці. Однак коронавірус-коронавірусом, але не скасовувати ж плани, особливо якщо це головна подія в житті! Саме так і вчинила київська пара молодят, які зіграли весілля, незважаючи на карантин.

Як же молодята викрутилися з ситуації з карантином? Рішення було логічним і оригінальним одночасно. Вони прийшли на церемонію одруження в медичних масках. Правда, довелося обійтися без традиційного “можете поцілувати наречену”. Запобіжні заходи – вони такі.

Джерело фото - Київ Сьогодні

Фото весілля в масках справило враження на соціальні мережі. Люди розділилися на два табори. Одні милуються і схвалюють вибір молодят, інші ж вважають, що весілля під час коронавіруса – відвертий перебір, і ніякі маски не убезпечать. Крім того, деякі незадоволені юзери зазначили, що це поганий приклад для інших під час епідемії. Проте чи є сенс робити якісь висновки? Мабуть, варто просто порадіти за молодят, побажати їм щасливого, довгого життя, і, звичайно ж, міцного здоров'я.


Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще