Пенсіонерам пообіцяли виплатити додаткову тисячу гривень за коронавіруса. Стало відомо, коли пенсіонери зможуть отримати виплати. Про це розповів президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні, яке опубліковано в Facebook.

У відео Володимир Зеленський розповів про те, яка зараз ситуація з коронавірусом в країні і озвучив дату, коли пенсіонерам зможуть виплатити додаткові кошти.

Наголошується, що додаткові виплати зможуть отримати лише ті пенсіонери, у яких пенсія становить менше 5 тисяч гривень.

"З першого квітня 2020 року уряд буде готовий виплатити додаткову тисячу гривень тим, у кого пенсія менше 5 тисяч гривень", - сказав Зеленський.

Звернення Володимира Зеленського щодо протидії коронавірусу.

Президент України доповів про ситуацію щодо протидії коронавірусу, повідомивши, що станом на ранок 18 березня в країні зафіксовано 14 випадків захворювання на COVID-19. Володимир Зеленський зазначив, що в нас вірус поширюється не так швидко, як у Європі, принагідно закликавши не вірити фейкам і використовувати інформацію лише з офіційних джерел – сторінок МОЗу, уряду, Верховної Ради та Офісу Президента України. Крім того, Глава держави нагадав, що для підготовки учнів до ЗНО запущено щоденні трансляції онлайн-уроків. Їх можна переглянути на телеканалі «Рада», а також знайти на YouTube-каналі Міністерства освіти і науки України: http://bit.ly/33uKwus Насамкінець Президент вкотре закликав усіх українців без зайвої потреби не виходити на вулицю, порадивши низку цікавих Інтернет-ресурсів із віртуальними турами українськими музеями. Зокрема: • віртуальні тури музеями просто неба: http://bit.ly/2U1qHHZ • 25 музеїв Львівщини, які можна відвідати онлайн: http://bit.ly/392wqkO • віртуальні екскурсії понад 20 музеями всієї України: http://bit.ly/3d9XTEG Переглянути це відео з субтитрами: http://bit.ly/3a23MBS

Популярні новини зараз
Курс долара кине у розпач: вже затвердили Пенсії можуть поменшати: люди недоотримують тисячі гривень З 1 жовтня платіжки за світло зміняться "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще
Geplaatst door Офіс Президента України op Woensdag 18 maart 2020

Для пенсіонерів необхідно виділити конкретний час на період карантину для того, щоб вони могли здійснити покупки в магазинах і супермаркетах. Таку думку висловив український політолог Юрій Романенко.

Романенко пропонує встановити чітко визначені відрізки часу, коли пенсіонери, які знаходяться у зоні ризику через поширення коронавіруса, зможуть зробити покупки в магазинах. Таке рішення, як зазначає політолог, має прийняти держава.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Зеленського розповіли, як пенсіонерам уникнути смертей від коронавіруса.

Як повідомляв Знай. ua, українцям розповіли, як допомогти пенсіонерам у період карантину.

Також Знай. ua писав, що Зеленському дали пораду, як захистити пенсіонерів від коронавіруса.