В пресцентрі ООС повідомили, що 18 березня збройні формування Російської Федерації 15 разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок ворожих обстрілів три військовослужбовці Об'єднаних сил отримали бойове ураження.

Противник обстріляв українські позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм та 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Донбас, скріншот: Facebook / ООС
Донбас, скріншот: Facebook / ООС

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" було зафіксовано 6 обстрілів, а саме двічі поруч із Пісками, поблизу Павлополя, неподалік Мар'їнки, в районі населеного пункту Красногорівка, поруч із Водяним.

Дев’ять обстрілів було здійснено у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", а саме: тричі поруч з Кримським, в районі населеного пункту Зайцеве, поблизу Щастя, неподалік Новотошківського, поруч із Південним, поблизу населеного пункту Хутір Вільний, неподалік Новолуганського.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Окрім цього, противник двічі здійснив обстріл ділянки розведення №3 Богданівка-Петрівське – з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. Українські захисники вогонь у відповідь не відкривали, дотримуючись режиму тиші. 18 березня, внаслідок ворожих обстрілів три військовослужбовця Об'єднаних сил отримали бойове ураження.

Донбас, скріншот: Facebook / ООС
Донбас, скріншот: Facebook / ООС

З початком цієї доби, 19 березня, російські окупаційні війська двічі обстріляли українські позиції. У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" було зафіксовано обстріл поблизу населеного пункту Красногорівка – з мінометів калібру 120 мм – 6 мін та станкового протитанкового гранатомету.

Також один обстріл було здійснено у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" поблизу населеного пункту Новолуганське – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Відзначається, що за поточну добу втрат немає.

Скрыншот: ООС / Facebook
Скрыншот: ООС / Facebook

Скрыншот: ООС / Facebook
Скрыншот: ООС / Facebook

Зведення станом на 07:00 19 березня 2020 року #ООС #операція_ОС #ранкове_зведення 18 березня збройні формування...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Woensdag 18 maart 2020

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Донбасі українських воїнів обстріляли з ракетних комплексів, гранатометів та кулеметів — звіт ООС. Противник застосував заборонену Мінськими домовленостями зброю.

Як повідомляв портал "Знай.ua", запекле протистояння на Донбасі — злетів у повітря "КамАЗ" з терористами "ДНР". Окупанти підраховують втрати.

Також "Знай.ua" писав, з гранатометів по дітях — бойовики обстріляли житлові квартали і школу на Донбасі. В ООС прозвітували щодо наслідків обстрілів бойовиками житлових кварталів