Сьогодні будь-який користувач мережі інтернет може легко й просто створити власний унікальний фотоколаж. Ви можете використовувати для цієї мети фоторедактор без реєстрації або зареєструватися. Всього декілька натискань мишкою, і ваш фотоколаж готовий! Наші ідеї допоможуть вам у створенні оригінальних колажів онлайн і без інтернету.

Гарні колажі без установки програми

На комп'ютері, ноутбуці або у телефоні сьогодні цілком раціонально створювати фотоколажі. Професійна програма завантажиться на будь-який пристрій. Потім досить перетягнути обрані фотографії у представлені дизайнерами шаблони.

Ви можете обирати для себе той шаблон, який вам найбільше сподобається. Перший варіант зі створення фотоколажів підійде тим користувачам, які взагалі не хочуть на свій комп'ютер або телефон щось закачувати.

Ця програма насправді й зовсім не програма. А, швидше, онлайн-сервіс, який дозволяє безкоштовно, практично за лічені хвилини, зробити фотоколаж із ваших фотографій.

Для тих, хто не хоче на своєму андроїді нічого встановлювати, необхідно зайти за адресою Fotor.com. Після того, як ви виконаєте вхід на даний сайт, зверніть увагу на шаблони. Тут їх дуже багато.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Необхідно обрати вікно «Вхід», розташоване у правому верхньому куті сервісу. Потім ввести пароль та пошту. Можна також здійснити вхід через Фейсбук. Коли з'являться варіанти шаблонів, оиберіть найбільш прийнятний для вас варіант.

Після того, як шаблон завантажиться на екран вашого пристрою, всі обрані вами фото довантажаться у праву частину екрану. Всіма завантаженими у шаблон фотографіями можна рухати, керувати ними, міняти місцями.

Для кожної фотографії можна застосувати ефект. Для цього необхідно обрати фото та ефект, який вам подобається. Так само ви можете вчинити із кожною фотографією. І застосувати свій унікальний фільтр. Можна застосувати для всіх фотографій один і той же або обирати по черзі.

Тут можна виконати й інші додаткові налаштування. Наприклад, змінити розмір, додати рамку, вибрати певний колір рамки, текстуру й т.п. Не будемо зупинятися на цих деталях - просто пробуйте, клікайте та обирайте те, що вам більше до душі.

Потім вам необхідно буде обрати ім'я файлу, щоб зберегти його формат. Далі залишиться натиснути на «скачати» та зберегти у певну папку. Є також цілий ряд зручних програм для створення швидкого фотоколлажа.

Ви зможете користуватися згодом ними на смартфоні або комп'ютері навіть без підключення до інтернету. Давайте розглянемо їх більш детально. Дізнайтеся: що представляють собою ці програми? Як у них правильно працювати? У якому додатку найкраще створювати колажі? І що робити для створення двох і більше фотоколажів?

Давайте разом зробимо круті колажі: незвичайні, дитячі, новорічні, святкові... Ви можете вибрати прямокутний формат або будь-який інший. Звертайте увагу на шаблони, яких сила-силенна. Адже кожного разу знайдуться ті, які припадуть вам до душі.

Колаж онлайн: створення без реєстрації

Узагалі програм для фотоколлажа у інтернеті сьогодні безліч. Таке створення колажів користується величезною популярністю. І сьогодні ми розглянемо деякі приклади.

  • Програма «Коллагератор» (Collagerator). Необхідно завантажити її, зайти і у головному вікні обрати «Новий колаж». Після цього вибрати розмір колажу. При необхідності друкувати можете обрати А4 формат. Потім визначіться із шаблонами.

Збоку є опція із плюсом, куди треба клікнути, щоб обрати фотки, які ви хочете завантажити для створення колажу. Фотографії автоматично у довільному порядку створяться у вигляді фотоколлажа. Але якщо користувачеві не подобається, він може поміняти фотографії місцями.

Можна перемістити верхнє фото на місце нижнього, праве поміняти місцями із лівим і т.д. Тобто налаштовуйте так, як вам подобається. Потім натисніть на вікно «Файл», після цього клікніть на «Експорт» і збережіть ваш крутий фотоколаж у зручне для вас місце.

  • «ТурбоКоллаж» (TurboCollage). Принцип роботи у цієї програми схожий із попередньою. Натисніть у лівому верхньому кутку на плюсик. Додайте фото для майбутнього колажу. Рамки із фото можна перенастроювати й міняти місцями.

Зробити гарні колажі з фотографій, pexels.com
Зробити гарні колажі з фотографій, pexels.com

Вибирайте шаблони для декількох фотографій на свій смак. Проробляйте ці нескладні маніпуляції. Потім обирайте у меню «Файл» опцію «Експорт» та зберігайте у зручне місце.

  • «Колаж Іт» (Collage It). Ця програма - ваш швидкий помічник. Тут також потрібно обрати шаблон, завантажити фотки, збільшити, зменшити відступи, виконати експорт. При бажанні - посидіти й попрацювати із деталями.
  • «Фотор» (Fotor). Вибирайте із безлічі фотографій ті, з яких ви хочете створити колаж. Редагування за допомогою програми Fotor практичне. Усе робиться досить легко.

Простий, зручний інтерфейс дозволяє управляти вашими зображеннями. Тут представлений відмінний набір функцій із редагування. Ви можете створити незвичайний новорічний, дитячий колаж або із дня народження, порадувати друзів, знайомих.

У одному параметрі здійснюється пакетна обробка, створюються фотоколажі. Сітка фільтрів і ефектів дозволяє намалювати стікери, додати гарний ефект. У додатку надана можливість додавати рамки, можна працювати з текстом і т.д.

  • «Фотошоп» - потужний графічний редактор, який призначений для більш складних завдань. Але й перераховані вище колажі користуються сьогодні у інстаграмі та телеграмі величезною популярністю серед користувачів.

У «Фотошопі» робити усе складніше. Цей спосіб «своїми руками» підійде більше для тих, хто хоча б трохи працював у цій програмі. І має найменше уявлення про неї.

Тут вибираються фотографії, створюється документ, вибирається формат паперу А4, куди розміщуються усі потрібні фото, які за допомогою інструменту «трансформація» накладаються на потрібний розмір.

Зробити гарні колажі з фотографій, pexels.com
Зробити гарні колажі з фотографій, pexels.com

Потім фотографії обрізаються за допомогою інструменту «виділення». Тут можна «склеїти» фото, поміняти фони, працювати з фотографіями і текстами, обрізати картинки. Вони можуть підганяти під потрібний розмір. Тут створюються рамки і т.д. Після того, як фотоколаж готовий, він зберігається у потрібну папку.

  • «ПоверПоінт» (PowerPoint). Ця програма для підготовки презентацій підходить і для створення колажу із фото. Ви можете обрати більш простий варіант, клікнувши на вікно «Вкладка» або створити альбом у вигляді слайд-шоу.

Щоб згрупувати усі обрані зображення в одне, варто натиснути на вікно «групувати». Готові знімки можна супроводжувати текстами. Другий варіант - більш складний, представлений через роботу із макетами.

Який із вищезазначених варіантів вам обрати, вирішувати виключно кожному користувачеві. Ви можете обрати навіть кілька програм одночасно. І спробувати себе у них. А потім обрати ту, в якій найбільше сподобалося додавати фотографії, створювати ефекти та накладати тексти.

Колажі онлайн - це зручно, швидко й просто

Якщо раніше обробка фотографій і створення колажів із них було важкоздійсненним завданням, то сьогодні ця опція доступна для всіх користувачів. Крім платних програм, є й такі, які допомагають робити усе безкоштовно.

І навіть якщо у вас поганий настрій або за вікном негода, ви можете підняти собі настрій, зайнявшись монтажем фото. Адже якщо тільки одним оком подивитися на весняні квіти або згадати приємні моменти із минулого, можна посміхнутися.

Підбирайте барвисті фони із галереї, рамки, які б відповідали зображенню, прикрашайте оригінальними написами й ефектами, радуйте друзів і самих себе! Ви можете створити кілька фотоколажів та зробити альбом.

Створюйте колажі для різних випадків: строгих, веселих, незвичайних. Обирайте відповідні фони та кольори рамок. Сучасні графічні софти дивують і радують користувачів.

Із ними багато цінних кадрів можуть виглядати більш оригінально. Для роботи онлайн характерний максимально простий процес реєстрації. Неймовірні фотоколажі - це новий світ, чудові ефекти та захоплююче хобі.

У інтернеті обробляються мільйони зображень онлайн. Ви також можете приєднатися і стати учасником композиції або скачати програму, щоб створювати фотоколаж у будь-який зручний для себе час.

Докладайте мінімум зусиль і максимум творчості! Доводьте свій задум до досконалості! Досягайте за допомогою додаткових налаштувань і розширень гармонії. І нехай ваша домашня фотостудія приносить вам велике задоволення!

Фото

Відео