Етап подачі заяв охочих позмагатися за посаду голови АТ “Укрзалізниця” має завершитися буквально за кілька днів. Тож, вже наступного тижня розпочнеться безпосереднє оцінювання кандидатів.

Укрзалізниця, скріншот: YouTube
Укрзалізниця, скріншот: YouTube

Як свідчить практика, все частіше “Укрзалізниця” опинялася в центрі резонансних новин: кияни й досі пам’ятають епічний старт сполучення “Київ - Бориспіль”, а на фоні мільойнів, виділених на премії працівників компанії, жахливий стан вагонів поїздів виглядає ще разючішим.

“”Укрзалізниця” , що входить в “Топ 10” найкрупніших українських компаній, дуже важлива для економіки України. Над нею впродовж останніх 5 років здійснювали усіляки “експерименти” по менеджменту - очільниками “Укрзалізниці” призначали людей, що є фахівцями у інших галузях, зокрема - юриста Євгена Кравцова. В результаті - ситуація погіршилася, тож вкрай важливо, аби за підсумками конкурсу був обраний гідний кандидат на цю посаду”, - зазначає український топ-менеджер і політичний діяч Володимир Шульмейстер, який у 2014 - 2016 роках обіймав посаду першого заступника Міністра інфраструктури України.

Як повідомляють організатори конкурсу, про який було заявлено у лютому цього року, відбір кандидатів має бути прозорим та чесним. Втім, як саме цей процес відбуватиметься, покаже час.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

“До наростаючих проблем корупції і зносу тепер ще додалася криза, пов'язаний з вірусом і обмеженнями по залізничному транспорту. Це вимагає швидких ефективних рішень”, - відзначає Володимир Шульмейстер.

Олександрівська клінічна лікарня у м. Києві - фото Знай.ua
Олександрівська клінічна лікарня у м. Києві - фото Знай.ua

Обиратимуть кращого за цілою низкою “параметрів”.

Як відзначають в АТ “Укрзалізниця”, ключовими цілями, що будуть покладені на обраного голову, стануть:

-Впровадження місії УЗ, яка полягає у забезпеченні ефективності, продуктивності і своєчасності залізничного транспорту та логістичних послуг для української економіки і народу.

-Перетворення Товариства у взірець ефективної організації бізнесу та у приклад для наслідування за рівнем прозорості, відкритості та якості стандартів управління.

-Підготовка Товариства для конкурентоздатності на лібералізованому ринку послуг залізничних перевезень.

Фото "Укрзалізниця"
Фото "Укрзалізниця"

Термін прийому документів конкурсантів триватиме до 23 березня, включно.

Ми, в свою чергу, і надалі слідкуватимемо за розвитком подій, тож про подальший відбір конкурсантів читайте на порталі Знай.ua.