У Києві медики "забули" розповісти про карантин українцям, які повернулися з Чехії та Польщі. Щоправда, їх кілька разів оглянути та поміряли температуру.

Про це повідомили в Telegram-каналі "PavlovskyNews".

Варто зауважити, що на столичний вокзал прибули потяги, в яких з ЄС повернулися українці. Відтак, один з пасажирів розповів, що прибути на батьківщину йому вдалося безплатно - гроші за дорогу компенсували, однак медогляд його шокував.

Коронавірус, фото з вільних джерел
Коронавірус, фото з вільних джерел

"Чоловіка перевіряли чотири рази: міряли температуру і дивилися документи. Він підписав зобов'язання перебувати на карантині, проте інструктаж йому не проводили - сам знає, що слід бути вдома", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Відомо, українець вже заявив, що розуміє необхідність звернутися до лікаря і перевіритися, хоча робити його це не зобов'язували.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кличко дав екстрений брифінг: стан заражених коронавірусом і коли завезуть маски

Як повідомляє портал "Знай.ua", можлива евакуація! У Києві введуть режим надзвичайної ситуації, до чого готуватися

Також «Знай.ua» писав, що киян безкоштовно перевірять на коронавірус - куди звертатися, щоб спати спокійно