Український політолог Юрій Романенко жорстко прокоментував висловлювання українця, який повернувся з Європи і не збирається дотримуватися карантину, запровадженого з метою протидії пандемії коронавірусної хвороби COVID-19.

Відповідний допис Романенко розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

До посту прикріплений фрагмент інтерв'ю, який взяла журналістка телеканалу ZIK в чоловіка, який щойно повернувся в Україну.

Смотрите на этого мудака. Вот так выглядят убийцы. Это продукт 29 лет деформации нашего общества, в котором нормально считать, что можно разносить вирус, убивающий стариков (кстати, это заблуждение, что только стариков), а ты при этом не причем. Потому я все эти годы говорил и буду говорить, кризис в нашей стране это не поводу экономики, или политических институтов. Это поводу этики и социальных отношений. Украина сейчас входит в этот водоворот разрушенная и ослабленная, потому что у нас насквозь гнилое общество, где нет этической ответственности. Поэтому неудивительно, что это общество умирает. Его убивает пох@изм, вульгальный материализм и безответственность. Надеюсь малолетнего дебила найдут и оштрафуют по всей строгости новых законов. Пора прививать нормальную этику дебилам.

Geplaatst door Yuriy Romanenko op Zaterdag 21 maart 2020

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Романенко акцентував увагу на тому, що хоча молоді люди мають відносно низький шанс на тяжкий перебіг хвороби і смерть від неї (хоча й не нульовий), вони все одно можуть бути переносниками хвороби і спричинити смерть людей з групи ризику.

"Дивіться на цього мудака. Ось так виглядають вбивці. Це продукт 29 років деформації нашого суспільства, в якому нормально вважати, що можна розносити вірус, що вбиває людей похилого віку (до речі, це помилка, що тільки людей похилого віку), а ти при цьому не причому. Бо я всі ці роки говорив і буду говорити, криза в нашій країні це не предмет економіки, або політичних інститутів. Це з приводу етики і соціальних відносин", - стверджує Романенко.

Коронавірус, фото - Getty Images
Коронавірус, фото - Getty Images

"Україна зараз входить в цей вир зруйнованою і ослабленою, тому що у нас наскрізь гниле суспільство, де немає етичної відповідальності. Тому не дивно, що це суспільство вмирає. Його вбиває пох@їзм, вульгарний матеріалізм і безвідповідальність. Сподіваюся малолітнього дебіла знайдуть і оштрафують за всією суворістю нових законів. Пора прищеплювати нормальну етику дебілам", - завершив політолог.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше дружина харківського топ-чиновника "впіймала" коронавірус у Європі, - "У нас тести неякісні".

Як повідомляв портал "Знай.ua", українські заробітчани з підозрою на коронавірус втекли з лікарні.

Також "Знай.ua" писав, що сотні киян пропустили через "детектор" коронавірусу - розсекречено результати, краще присядьте.