У мережі знайшли відеоролик, який ймовірно підтверджує те, що коронавірус в Україні почався ще раніше, аніж було оголошено карантин по всьому світі. Так, мова йде про сюжет телеканалу "1+1" двомісячної давності, де йдеться про людей, які почали масово хворіти на респіраторні захворювання на Тернопільщині.

Саме там в одній з міських лікарень виявили півсотні хворих з вірусною пневмонією, як вважали медики. Відтак, у майже 50 людей був однаковий перебіг хвороби – вони злягли з гарячкою та кашлем, а також температурою, яка не збивалася.

Коронавірус, фото з вільних джерел
Коронавірус, фото з вільних джерел

Наразі ж, коли у світі бушує коронавірус, у мережі згадали про цей випадок та запевняють, що це може бути пов'язано саме зі смертельною інфекцією з Китаю, адже симптоми дуже схожі та і все розпочалося майже в той самий період.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Зеленський отримав на горіхи через українку у Китаї - "Ломанулися рятувати собачку? Їдьте на передову!"

Як повідомляв портал "Знай.ua", українські заробітчани з підозрою на коронавірус втекли з лікарні.

Також "Знай.ua" писав, що сотні киян пропустили через "детектор" коронавірусу - розсекречено результати, краще присядьте.