Унікальний випадок стався у Запоріжжі. Саме там в один з місцевих супермаркетів прийшов покупець зі своїми домашніми улюбленцями та не придумав нічого кращого, як залишити їх у сейфах для сумок.

Відповідний ролик оприлюднили в Telegram-каналі "Народний ревізор"

Відтак, на кадрах видно, що інцидент стався у супермаркеті "АТБ", де покупець й "запакував" свої щурів в один з сейфів для сумок.

Скріншот з відео

"Покупці залишили хвостатих домашніх вихованців у відсіку для сумок. Мабуть, ніхто не попередив людей, що це не зовсім гігієнічно. Паралельно з цим можемо спостерігати, як "дотримуються" правила карантину в одному з міських супермаркетів", - йдеться в описі під відеороликом.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Варто зауважити, що користувачів соцмережі таке вкрай обурило, і вони стверджують, що це недопустимо, та ще й під час карантину, спричиненого коронавірусом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українці відкрили банку з АТБ і побачили чорну гидоту, фото.

Як повідомляв Знай.uа у школах змінюється розклад через коронавірусний карантин, коли чекати канікул.

Знай.uа писав, у Львові аптеки і магазини "включили" особливий режим через коронавірус, що потрібно знати.