Спалах коронавірусної інфекції у світі призвів не тільки до оголошення українською владою у країні карантину, але і до запровадження режиму надзвичайної ситуації. Заходи безпеки введено в декількох областях і містах, включаючи столицю.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Инсайдер UA".

Черги в київських супермаркетах, Telegram-канал "Инсайдер.UA"
Черги в київських супермаркетах, Telegram-канал "Инсайдер.UA"

Справжній "ефект метелика", паніка через статистичні дані та новини про посилення карантину спонукала киян на нову хвилю "закупівель". Жителі української столиці почали атакувати оптові магазини.

У неділю, 22 березня, у відомій мережі магазинів черги з продуктами досягли 70 метрів. На фотографії, опублікованій в Telegram-каналі видно, що в чергах знаходиться велика кількість покупців, і у кожного з них великий, повністю забитий продуктами, візок.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, смертоносний коронавірус влаштував масштабний хаос у світі, що відбувається в країнах під час пандемії.

Як повідомляв Знай.uа киянам показали, як їх діти розважаються на карантині, - "Мозок на асфальті – кращий варіант".

Знай.uа писав, землетрус вдарило по столиці, карантинний мегаполіс залишився без світла і води - кадри апокаліпсису.