На українсько-польському та українсько-словацькому кордонах, станом на 12:00, у чергах перед пунктами пропуску застрягли 205 автомобілів. Про це повідомляє пресслужба Західного регіонального управління Держприкордонслужби.

на кордоні довжелезні черги
на кордоні довжелезні черги

Так, за даними Держприкордонслужби, станом на 12:00 на кордоні з Польщею черги утворили перед пунктами пропуску "Ягодин" - 20 автомобілів, "Рава-Руська" - 10, "Грушів" - 15, "Шегині" - 80, "Краковець" - 30.

Кордон з Польщею, фото: Facebook/Максим Нефедов
Кордон з Польщею, фото: Facebook/Максим Нефедов

На кордоні зі Словацькою Республікою у чергах перед пунктом пропуску "Малий Березний" стоять 20 автівок, перед пунктом пропуску "Ужгород" - 30.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Перед пунктами пропуску на кордоні з Угорщиною, Румунією та Білорусією черги відсутні.

Так, у чергах перед пунктами пропуску із сусідніми державами на західному кордоні застрягли 205 автомобілів.

Нагадаємо, що у столиці на проспекті Бажана сталася ДТП, яке могло закінчитися потужним вибухом. Автомобіль марки "BMW" влетів на місцеву АЗС і врізався в бензовоз, який там стояв.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Україні шахраї, які "працюють" з нерухомістю, вийшли на абсолютно новий. Копи змогли викрити двох жінок, які планували нажитися на людях

Також портал Знай.ua писав, що у Дніпрі чоловік, якого патрульні затримали за керування транспортним засобом у нетверезому стані пропонував патрульним нестандартний хабар.