У відповідь на загальну паніку через пандемію COVID-19 у світі і карантину, був створений сайт Corona don't Panic, який нібито дозволяє розрахувати ймовірність смерті від коронавіруса онлайн, безкоштовно. Згідно з даними такого сайту, все залежить від статі, віку та країни проживання. Ясна річ, що сайт створювався не медиками, і всерйоз сприймати результати тесту не варто. Але якщо вам нема чим розважитися на карантині, можна спробувати пройти.

Погратися в "диванного вірусолога" можна тут: coronadontpanic.com

Як це працює? Введіть основні відомості для вас - вік, стать, країна де ви живете. Потім потрібно буде поставити галочки навпроти хвороб, якщо такі є. Після цього сайт розрахує ймовірність загинути від COVID-19 особисто для вас. Коли сайт видасть результати, він порівняє їх з іншими небезпечними ситуаціями, як ймовірність потонути, потрапити в ДТП, померти при пожежі або вдавитися їжею.

Наприклад, для жінки 30 років, без хронічних захворювань, яка проживає в Україні, ймовірність померти від коронавіруса всього 0,2%. Такий же відсоток для 30-річного чоловіка. А ось ймовірність потрапити в аварію – 0,9%.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, відразу 8 українців одужали після інфікування коронавірусом, перші деталі.

Як повідомляв портал "Знай.uа" кількість хворих на коронавірус в Києві досягла десяти, у місті посилено карантин.