У головні повітряні ворота країни продовжує прибувати велика кількість евакуйованих громадян. Всі аеропорти України зачинено, тільки "Бориспіль" приймає громадян.

Відомо, що по прибуттю в країну люди проходять експрес-тест на коронавірус просто в аеропорту і підписують документ, згідно з яким зобов'язані пройти 14-денну самоізоляцію. Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Киев сейчас".

Українці в "Борисполі", скріншот: YouTube
Українці в "Борисполі", скріншот: YouTube

"До аеропорту Борисполя продовжують прилітати літаки. Пасажири, які приїхали з-за кордону, проходять експрес-тест на коронавірус просто в аеропорту і підписують документ, згідно з яким зобов'язані пройти 14-денну самоізоляцію. На жаль, відстежити виконання цієї норми нереально, бо в Україні введено карантин аж до 24 квітня. У найближчий місяць просимо залишатися всіх по можливості вдома", - пишуть у Telegram-каналі "Київ зараз".

Ситуація у повітряному просторі України, скріншот: flightradar
Ситуація у повітряному просторі України, скріншот: flightradar

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, карантин затиснув в лещатах долю випускників, ЗНО-2020 під великим питанням — що буде далі.

Як повідомляв Знай.uа львів'ян пустять до Бога, але тільки в масках.

Знай.uа писав, Усик поспішив засмутити Чісору перед боєм - "Карантин на мені не відбився".