У Вінницькій області виявили ще у чотирьох українців смертельний коронавірус. Зокрема, інфікувався COVID-19 і 5-річний хлопчик.

Про це йдеться на сайті Лабораторного центру МОЗ у Вінницькій області.

Відтак, як відзначається, кількість заражених коронавірусом на Вінниччині збільшилась до 32 осіб.

"Ще у 24 випадках діагноз лабораторно не підтверджений, в чотирьох випадках виявлений коронавірус, зокрема однієї дитини. Зразки матеріалів ще від чотирьох хворих досліджуються", - повідомляє обласний лабораторний центр.

Коронавірус, фото: gettyimages
Коронавірус, фото: gettyimages

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Відтак, за інформацією місцевих ЗМІ, коронавірусом захворів 5-річний хлопчик, який є родичем тамтешньої медсестри, у якої напередодні підтвердився коронавірус. Ймовірно, саме вона й заразила його. Наразі дитина госпіталізована до інфекційної лікарні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, карантин затиснув в лещатах долю випускників, ЗНО-2020 під великим питанням — що буде далі.

Як повідомляв Знай.uа львів'ян пустять до Бога, але тільки в масках.

Знай.uа писав, швидкі тести на коронавірус — у Швейцарії та Німеччині запрацювали кіоски Corona Drive In. У Європі відтепер стало можливо зробити швидкі тести на коронавірус, не виходячи з машини.