Новий 2020 рік світ зустрічав в коридорі затемнень: 26 грудня 2019-го відбулося Сонячне затемнення, 10 січня - Місячне. Це явище вплинуло на розвиток всіх наступних подій, пов'язаних з пандемією коронавірусу. Крім того, в цьому році варто очікувати ще п'ять затемнень.

Про це Знай.uа розповіла Яніна Массіні - український астропсихолог і таролог. Вона дала прогноз, коли настане пік захворюваності в країні і коли українці зможуть повернутися до звичного життя після карантину.

Астролог Яніна Массіні
Астролог Яніна Массіні

"Ситуація, зокрема, із закритими кордонами і вимушеними відпустками у людей, дана нам не просто так. Давайте згадаємо, як розпочався рік, його астрологічні особливості. Почнемо з того, що рік зустрічали в коридорі затемнень. Це був певний імпульс. Протягом цього року всього відбудеться 6 затемнень", - зазначила Массіні.

За її словами, після Місячного затемнення 10 січня, наступним буде знову-таки Місячне - 5 червня. Незабаром, 21 червня відбудеться Сонячне затемнення, а 5 липня - знову Місячне. І наступний коридор затемнень намічений на 30 листопада і 14 грудня.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"6 затемнень протягом року! Це явно говорить про те, що цей рік не простий. І як говорилося раніше, цей рік кармічний. Це певний урок для кожного жителя планети, щоб задуматися про своє життя. Та ситуація, яка відбулася і відбувається зараз в усьому світі з пандемією коронавірусу, це як урок зверху для кожного з нас. Для чого? Щоб заново все переосмислити", - говорить астропсихолог.

Коронавірус в Україні, скріншот: YouTube
Коронавірус в Україні, скріншот: YouTube

На думку Яніни Массіні, людський егоїзм - це бич нашого часу, а також жадібність і ненаситність. І нарешті настав час, щоб люди знову почали цінувати рідних і близьких, приділяти час сім'ї і по-іншому розставляти в житті пріоритети.

Крім того, вона вказала на ще один важливий аспект, який вплинув на хід подій.

"Протягом року у нас відбувається з'єднання трьох далеких планет: Сатурна, Плутона і Юпітера. Вони будуть з'єднуватися між собою послідовно. В цей період, в момент їх з'єднання, буде закладатися програма на 13 і 200 років для всього людства, будуть кардинальні зміни у технологіях, все більше і більше людей буде переходити в онлайн-режим роботи, з'являться нові електронні гроші. Економіка буде переходити на нові етапи свого розвитку і по-іншому дивитися на управління світу. Плюс - нові інновації", - пояснила Массіні.

Вона переконана, що світ не буде колишнім, і кожен вже відчуває це на собі.

коронавірус в Україні, фото з сайту КМДА
коронавірус в Україні, фото з сайту КМДА

"Потрібно не забувати про важливу астрологічну особливість - з 2019-го по 2025 рік Уран буде проходити у нас по Тільцю. Це планета революції, реформації і змін. Тілець у нас - Земля. Повторюся, будуть кардинальні зміни у сфері фінансів, нових технологій. Різко виросте долар. Це я прогнозувала ще в 2019 році і говорила про те, що навесні 2020 буде стрибок долара. Реформи будуть і на рівні управління державою. Можливо, будуть зрушення у Верховній Раді, хтось втратить свої місця, і ми повинні бути до цього готові", - поділилася астропсихолог.

Також Яніна Массіні, аналізуючи і складаючи астрологічний прогноз для України на 2020 рік, визначила важливі дати для країни.

"Перша дата - 18 квітня. Що станеться? Транзитний Сатурн з'єднається зі своїм становищем Сатурна в натальній карті України. Сатурн - це планета закону, порядку і обмеження, іншими словами - ізоляції. Ми знаємо, що в країні вводиться особливе положення. І я припускаю, на жаль, що загостриться ситуація з коронавірусом саме в квітні, в середині місяця. Буде величезна кількість захворілих людей. Пік епідемії в цих числах. Плюс-мінус тиждень", - зазначила астролог.

лікарня, скріншот з відео
лікарня, скріншот з відео

За словами Массіні, до 4 червня ситуація з коронавірусом в Україні покращиться.

"Є сприятливий астрологічний аспект - прогресивний Місяць створює секстіль з Ураном 20 травня. Це явно говорить про те, що станеться істотна зміна з коронавирусом, але не раніше цієї дати. Повернемося ми до повноцінного життя в червні", - сказала астролог.

Крім того, вона розвінчала міф про те, що якісь певні знаки зодіаку більше схильні до зараження коронавірусом.

"Я радилася зі своїми колегами-астрологами. Спрогнозувати загрозу зараження можна, розглядаючи персональний гороскоп: є там аспекти, що вказують на хворобу, і не важливо, якого ви знака. Все індивідуально", - підсумувала астропсихолог.

Нагадаємо, раніше Знай.uа повідомляв, що карантин в Україні заморозив ЗНО, скасував іспити і змістив навчальний рік - дізнайтеся, що потрібно знати батькам.

Крім того, відомий екстрасенс розповів, коли Україна переможе коронавірус.

Також читайте, як пандемія коронавірусу поширюється по Україні.