Пасажирське сполучення через кордон в Україні буде повністю закрито у зв'язку з епідемією смертельної інфекції Covid-19 (коронавіруса). Але тим не менш, багато наших співвітчизників все ще залишаються за кордоном, в тому числі в країнах, охоплених пандемією. Як повідомив офіційний Telegram-канал видання "Сегодня", у продажу є квитки на літаки в Україну для людей ще з восьми країн.

Повідомляється, що Міністерство інфраструктури планує на 27 березня авіарейси з Казахстану, Польщі, Ізраїлю, Австрії, Литви, Катару, Франції та Німеччини. На них зможуть повернутися додому українці, які залишаються за кордоном.

Ситуація з коронавірусом в світі складається гнітюча - інфекція захоплює собі все більшу територію. Правда, є і оптимістичні новини - світова статистика тих, хто зумів побороти коронавірус, неухильно зростає. Летальні випадки в основному відбуваються серед людей похилого віку. Тому бережіть своїх дідусів і бабусь, літніх батьків і не піддавайте їх небезпеки. Якщо є можливість сходити в магазин замість них, щоб закупити їм все необхідне, в аптеку - робіть це, бо більше всього беззахисні перед інфекцією Covid-19 саме літні люди. Як показує статистика, легше усіх захворювання переносять діти. Але це не означає, що можна нехтувати заходами безпеки для них.

Будьте уважні та відповідальні, бережіть себе і близьких, і найголовніше - залишайтеся вдома!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, 25 березня тимчасово виконувати обов'язки глави Міністерства освіти і науки України Кабінет міністрів призначив Любомира Мандзій.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Міністерстві освіти і науки заявили, що у зв'язку з продовженням карантину можуть змінитися терміни вступної кампанії та дата проведення Зовнішнього незалежного оцінювання.