Відомий український журналіст Юрій Бутусов потрапив в ДТП.

Ввечері у четвер, 26 березня, головний редактор сайту Цензор.нет Юрій Бутусов потрапив в аварію по дорозі на ефір програми "Право на владу".

За словами Бутусова він і водій таксі, на якому він добирався до студії, не постраждали. Про це журналіст розповів уже в ефірі ток-шоу.

На запитання ведучої програми Наталії Мосейчук про ДТП, Бутусов підтвердив дану інформацію.

"Коли їхав сюди. Так. Все добре", - повідомив Бутусов.

Юрій Бутусов відразу включився в хід програми. Мова йшла про епідемію, яка ув'язнила українців в карантині, а країну кинула в економічну лихоманку, масштаб якої зараз важко осягнути.

За іронією долі коронавірус в Києві виник завдяки тим можновладцям, які ухвалюють закони і рішення, ухвалюють програми, які самі ж і не виконують, заявив Юрій Бутусов.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

″У нас в тому й парадокс, що 5 народних депутатів одразу захворіли, тому що деякі з них були в Куршавелі. У нас насправді за іронією долі коронавірус в столиці виник завдяки тим заможним людям, які у нас ухвалюють рішення. І ось вони першими стикнулись з цією загрозою і з цією ситуацією. Стикнулися з тим, що країна і система охорони здоров'я до цього, як до масштабної загрози, не готова... Я вважаю, що влада врешті має зробити висновки. Тому що в нас приймаються програми, які ніхто не виконує. Я хочу нагадати, у нас 3 лютого уряд і президент ухвалили національну програму протиепідеміологічних заходів. Вона 3 лютого була схвалена, а зараз ми питаємо — де тести, чому ніхто не зупинив вивіз масок? А тому, що в нас ніхто й ніколи не перевіряє виконання тих програм і ніхто не притягає до відповідальності тих осіб, які спочатку кажуть: ми очолюємо штаби, ми написали програми, а потім нічого не робиться. І ми ніколи не робимо висновків — ні з Іловайську, ні з вірусу... Я, чесно кажучи, дуже хвилююсь, що ми і з цієї кризи також ніяких висновків не зробимо″, - сказав журналіст.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, офіційна статистика по коронавірусу у 8-10 разів менша, ніж є насправді

Як повідомляв портал Знай.ua, загроза коронавірусу дісталася ЗСУ, на Донбасі приймають посилені заходи захисту

Також Знай.ua писав, ПриватБанк оголосив про "кредитні канікули" українцям