Запроваджені карантинні обмеження через епідемію коронавірусу та саме продовження карантину викликало страх і паніку в українців. Зупинилось багато підприємств, працюють лише аптеки та продуктові магазини, тому у людей виникає побоювання, що й ті можуть зачинитися через, наприклад, брак продукції.

Так, жителі Полтави почали масово запасатися хлібом. Про це стало відомо завдяки фото, зробленим ″Народним ревізором″.

На знімку видно, як всупереч заявленому правилу ″не більше 5 одиниць товару в одні руки″, працівники магазину спокійно відпустили покупця з набагато більшою кількістю буханок хліба.

Кому і головне - для чого, знадобилося така кількість хліба, невідомо. Мабуть, вирішили сушити сухарі, інакше навіщо ще виносити по 11 батонів за раз?

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Скуповування товарів, які можуть швидко зіпсуватися, не принесе користі, хіба що втрати і грошей, і самих продуктів харчування. А спустошення полиць магазинів якраз і може призвести до затримки в постачанні продуктів.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, У МОЗ розповіли, яку категорію населення найбільше вразив коронавірус в Україні.

Міністерство охорони здоров'я України оприлюднило статистику по захворюваності коронавірусною інфекцією COVID-19. Найбільш враженою категорією населення виявилися люди у віці від 30 до 39 років, на яких випало 38 відсотків всіх позитивних діагнозів.

Як повідомляв портал Знай.ua, натовп українців штурмує кордон із Польщею, тисячі земляків не можуть потрапити додому

Також Знай.ua писав, як зробити медичну маску своїми руками