Українці, які були евакуйовані спецпотягом з Москви через пандемію коронавірусної хвороби COVID-19, не отримали обіцяного їм трансферу до місця проживання попри те, що підписали згоду на добровільну двотижневу самоізоляцію.

Про це повідомляє Telegram-канал "Х**вый Киев", який зміг поспілкуватися з деякими пасажирами потягу, який прибув з Москви.

Як розповідають евакуйовані українці, у потязі у них збирали інформацію щодо місця проживання, обіцяючи посприяти їх розвезенню до місця добровільної самоізоляції. Поте прибувши в Київ, їх ніхто не зустрів, і люди можуть безперешкодно переміщуватися містом в пошуках способу дістатися додому.

Фото: Павловський
Фото: Павловський

Також пасажири зауважили, що їм не робили експрес-тестів на коронавірус, а лише обмежилися вимірюванням температури.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також люди скаржилися на антисанітарні умови у вагонах, відсутність антисептиків чи навіть мила.

Відомо, що поїзд зустріли люди в захисних костюмах і військові. Спецрейс здійснювався за дорученням Міністерства закордонних справ і Міністерства інфраструктури.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше в Україні закрили пологовий будинок через медсестер, інфікованих коронавірусом.

Як повідомляв портал "Знай.ua", VIP-пацієнтам з коронавірусом не допоможуть гроші, лімузини, охоронці і особисті літаки - всі в звичайну державну інфекційну.

Також "Знай.ua" писав, більше 100 заражених за добу та 9 летальних - у МОЗ повідомили про нові захворювання коронавірусом в Україні.