Як відомо, в Україні ввели карантин через пандемію коронавірусу. З кожним днем кількість заражених у країні зростає з неймовірною швидкістю. На сьогоднішній день вже зареєстровано більше 400 випадків захворювання смертельним вірусом. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України на сторінці в соціальної мережі Facebook.

Коронавірус з Китаю, фото з вільних джерел
Коронавірус з Китаю, фото з вільних джерел

Так, згідно з даними Міністерства, в країні заражено 418 громадян, з яких 9 летальних випадків та 5 осіб змогли побороти COVID-19. Також повідомляється, що всього за добу було зафіксовано більше 100 нових захворілих.

"В Україні зафіксовано 418 випадків коронавірусної хвороби COVID-19. За даними ЦГЗ, станом на 10:00 29 березня в Україні 418 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 9 летальних, 5 пацієнтів одужало (4 дорослих, 1 дитина). За добу було зафіксовано 109 нових випадків", - йдеться в повідомленні.

До того ж, усього за ранок неділі надійшло понад 200 повідомлень про ймовірне зараження. А з початку поточного року надійшло майже 2 тисячі повідомлень про підозру на коронавірус.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"Станом на ранок 29 березня 2020 року до Центру надійшло 248 повідомлень про підозру на COVID-19. Всього з початку 2020 року надійшло 1966 повідомлень про підозру на COVID-19", - розповіли в МОЗ.

МОЗ України, скріншот Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у піврічної дитини була виявлена коронавірусна інфекція covid-19.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українські медики грабують хворих на коронавірус.

Також "Знай.ua" писав, що Міністерство закордонних справ України оприлюднило роз'яснення щодо пропускного режиму на кордоні.