В Україні у вівторок, 31 березня, різко погіршилася погода. В деяких містах оголосили штормове попередження і похолодання до -9. Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Холодно буде найближчі кілька днів, приблизно до 2 квітня.

"За даними Укргідрометцентру, з 31 березня по 2 квітня, у зв'язку із вторгненням арктичного повітря в західних, північних, більшості центральних областей очікується відчутне зниження температури: вночі 0-6 морозу (31 березня в центральних областях від -3 до +3), вдень +1+6 тепла", - йдеться в повідомленні.

Погода, дощ, фото: Pixabay
Погода, дощ, фото: Pixabay

В деяких областях пройде помірний сніг, а решту часу буде без опадів, на дорогах ожеледиця (І рівень небезпеки - жовтий). Температура вночі -4-9, вдень 0-5.

Популярні новини зараз
Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Синоптики розповіли, що в середу, 1 квітня вологість повітря в Харкові складе від 17 до 60%. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від -2 до +7 градусів.

Починаючи з самого ранку й до пізнього вечора, небо буде вкрите хмарами. Опадів у цей день не варто очікувати.

Синоптики розповіли, що в середу, 1 квітня вологість повітря в Києві становить від 26 до 49%. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від -2 до +7 градусів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зима увірветься у Львів по другому колу, діставайте пуховики 1 квітня.

Як повідомляв Знай. ua, Київ атакує мороз 1 квітня, і це не жарт.

Також Знай. ua писав, що харьковчане, ховайте вуха - синоптики обіцяють морозну 1 квітня, буде не до сміху.