Таку думку висловив політичний експерт і фахівець з медійних війн Олег Лісний у програмі “Що далі?” на YouTube-каналі ZNAJ.UA. Він наголосив: якщо інформація викликає сильну емоцію, то вами маніпулюють і хочуть закласти модель поведінки згідно з визначеним сценарієм. Зараз у людей культивують почуття страху у всьому світі, підкреслив експерт.

Фахівець упевнений, що більшість держав вирішило скористатися пандемією, так як світова криза прогнозували заздалегідь. Так званий “чорний лебідь” повинен був стати економічним, але виявився новим вірусом. Експерт схильний до того, що зараз влада в усьому світі навмисно завищують ступінь ризику.

мета таких дій можуть бути найрізноманітнішими: від “обнулення” економіки і оголошення дефолту до переформатування ролі держави.

Нагадаємо, як ми писали раніше, Пальчевський повідомив про сотні тисяч хворих коронавірусом в Україні – "Ось-ось введуть воєнний стан".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Також ми розповідали про нові способи, якими шахраї обманюють довірливих пенсіонерів.