За кордоном від коронавірусу COVID-19 нині лікуються 30 українців. Про це повідомляють у Міністерстві закордонних справ.

Коронавірус охопив усю планету і вже заразив майже 800 тисяч людей - станом на вівторок 31 березня, у світі кількість інфікованих досягло 785 тисяч чоловік. В Україні уже 548 хворих і 13 загиблих.

Серед інфікованих коронавірусом українців і ті, хто не зміг потрапити додому і опинився на лікуванні в далеких країнах. Про них розповіли в МОЗ.

Зазначається, що найбільше наших співвітчизників з діагнозом COVID-19 в Італії – 5 людей. По 4 українці нині на лікуванні в Домініканській республіці та Німеччині. По троє в Польщі та Австрії.

Водночас у відомстві повідомляють: 8 українців уже побороли хворобу і видужали. Маємо і летальні випадки. За кордоном від COVID-19 померли 4 українців. Усі в Італії.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нині на повернення до України очікують понад 11 тисяч наших співгромадян. Це ті, хто зареєструвався, інформують у МЗС

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, інтерактивна карта коронавірусу показує, скільки людей підчепили смертельну хворобу.

Як повідомляв портал Знай.ua, Шмигаль назвав два сценарії продовження карантину в Україні

Також Знай.ua писав, емігрантка в Італії попередила про неминучу катастрофу від коронавірусу